The Gnomon Workshop Forums

The Gnomon Workshop Forums (http://forums.thegnomonworkshop.com/index.php)
-   Work-in-Progress (WIPs) (http://forums.thegnomonworkshop.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Need help ! New Zbrush user. (http://forums.thegnomonworkshop.com/showthread.php?t=7853)

Edvernon 02-04-2015 01:55 AM

Need help ! New Zbrush user.
 
Hello the community !
I'm a french cg artist and I need your help about the displacement map.
(sorry if my english is not good).

I'm actually working on a personal project and I have a issue when I want the displacement map from my zbrush model.

I've tried Zbrush and Xnormal and I have two differents images for two problems.
I think my zbrush map is not good because when I render it, it looks terrible.

My Xnormal map is close to a displacement map I guess but I have a tesselation issue on it. So the final render is better than the first one with zbrush map but not good again.

I'm trying so hard to find a way to fix the problem but the french community doesn't help me so well...

Hope you can help me much better.

http://imageshack.com/a/img673/7619/ieYdDg.jpg
http://imageshack.com/a/img537/3972/da10sa.jpg

DJZ 02-04-2015 11:58 AM

Possibly a UV issue? It looks like it is unwrapped decently. Perhaps the map is stretched of compressed?


All times are GMT -7. The time now is 08:04 AM.

Forums Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
2000-2013 The Gnomon Workshop, Inc. - All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without written permission.